• 14MáRC
  0 Komment
  Közlemény!

  Közlemény!

  Az új koronavírus kapcsán bevezetett intézkedések NEM ÉRINTIK a Scitec Fitness Club Debrecen működését és nyitvatartását, a megszokott rendben és időben várunk titeket.

  Néhány fontos dologra azonban szeretnénk felhívni a figyelmeteket, kérjük figyelmesen olvassátok el az alábbiakat:

  • Recepciónknál, a bejárat mellett beüzemeltünk egy kézfertőtlenítő pontot, kérjük ezt használjátok minden be- és kilépéskor!
  • A terem több pontján is találtok még kézfertőtlenítőt, valamint eszköz fertőtlenítőt is. Javasoljuk ezek használatát is!
  • Házirendünk értelmében KÖTELEZŐ az edzés során TÖRÖLKÖZŐ használata a gépek használata során, valamint a VÁLTÓ CIPŐ is. Erre is kiemelten figyeljetek!
  • Ha betegnek érzed magad vagy az elmúlt 3 hétben fertőzött területen jártál vagy onnan érkezett személlyel szoros kontaktusba kerültél, kérjük NE LÁTOGASD termünket saját és többi vendégünk érdekében!

  Természetesen, mint a normál működési rendünk szerint eddig is, napi szinten végzünk fertőtlenítő takarítást a terem teljes területén (gépek, csoportos óra termek, öltözők, szauna, közösségi és egyéb terek) és nagy teljesítményű, professzionális szellőztető rendszerünkkel folyamatosan szűrjük és frissítjük a levegőt a teremben.

  A rendszeres edzés erősíti az immunrendszert, így, ha a fentiek betartása mellett edzünk mindannyian, jelentősen csökkenhet a megbetegedés esélye is.

  Köszönjük együttműködéseteket, szeretettel várunk benneteket!

Kommentáld

Cancel reply