• 1 éves a Segner Fitness és Egészségközpont

    1 éves a Segner Fitness és Egészségközpont

    2012. február 1-jén nyitotta meg kapuit a Segner Fitness és Egészségközpont. A 800 négyzetméteres terem megnyitóján Schobert Norbi és Rubint Réka vette kezelésbe a több száz jelenlévőt. A teremben a kezdetektől fogva a világelső Life Fitness gépek segítik a egészséges életmódot választók biztonságos mozgását. A finn szauna és infrakabin mellett aerobic termünkben sokszínű óraválasztékkal is igyekeztünk minden igényt kielégíteni.

    Hamar rájöttünk, hogy az egyre növekvő igényeknek megfelelően bővítenünk kell a termet. 2012 novemberében 1300 négyzetméteresre emelkedett a terem mérete, melynek következtében további gépek és új szolgáltatások is érkeztek a Segner Fitnessbe. Mostmár gyermekmegőrzővel, szoláriummal, masszázzsal, orvosi szobával és box-teremmel is várjuk a mozogni, kikapcsolódni vágyókat.

    Köszönjük minden kedves Vendégünknek a támogatását és, hogy bizalmat szavazott nekünk! Reméljük, a jövőben is megelégedéssel veszitek igénybe szolgáltatásainkat, mi pedig azon fogunk munkálkodni továbbra is, hogy még magasabb színvonalon tudjunk kielégíteni minden igényt.

Kommentáld

Cancel reply