- MASSZÁZS SZOLGÁLTATÁSAINK SZÜNETELNEK! -
A Segner Fitness jelenleg átalakul, megújul. Az átalakítás alatt masszázs szolgáltatásaink nem elérhetőek, de remélhetőleg hamarosan ismét ez is rendelkezésetekre áll! Figyeljétek web- és Facebook oldalunkat a friss hírekért!

Egy jó masszázs kikapcsol. Egy jó masszázs feltölt energiával. Egy jó masszázstól sokkal fittebbnek érzed magad. Itt az ideje egy kis kényeztetésnek!

Fedezd fel Te is masszázsainkat!

Vattai Zsuzsa
masszőr
— Bejelentkezés: 06-70/272-9387 —

 

Masszázsaink

Sport masszázs:

Hasonló fogásokból áll mint a svéd masszázs csak sokkal erőteljesebb, intenzívebb. Nemcsak a felszíni szöveteket, izomzatot, hanem a mélyebb rétegeket is megdolgozzuk. A rendszeres masszázs hatására csökken a sérülés lehetősége. Az izomzat gyorsabban regenerálódik, nő az ellenálló és a teljesítő képessége. Sportolás előtt a feszülő, letapadt izmokat felszabadítja. Sport után segít eltávolítani az izomzatban felgyűlt salakanyagokat és az izomlázért felelős tejsavakat. Felgyorsítja a vérkeringést, ezáltal nő az oxigénellátottság.

Svéd-frissítő masszázs:

Az egész testre kiterjedő masszázs. Ellazítja az izomzatot, szétválasztja a merev izomrostokat, fokozza az izmok vérállatását. Oldja a stresszt. Testi-lelki felfrissülést biztosít. A masszázs során, igény szerint krémet vagy olajat használunk.